slide3-stab

Kotisiivous


KOTITALOUKSIEN SIIVOUSPALVELUT

Tarjoamme kaikki kotitalouksien siivouspalvelut, joista esimerkkeinä:

 • Viikkosiivous, viikkosiivousta, viikkosiivoukset, viikko siivous, viikko siivoukset
 • ylläpitosiivous, ylläpitosiivousta, ylläpitosiivoukset, ylläpito siivous, ylläpito siivoukset
 • Allergiasiivous (käytämme tällöin allergialiiton hyväksymiä pesuaineita ja välineitä sekä allergiasiivous menetelmää), allergiasiivousta, allergiasiivoukset, allergia siivouksia
 • perussiivous / suursiivous, perussiivoukset, perussiivousta, suursiivoukset, suursiivouksia
 • Lattioiden imurointi ja lattian pyyhintä lattian imurointi, lattian pesu, lattian pesua
 • Lattian vahaus ja vahaukset
 • Pölyjen pyyhintä
 • WC tilat / kylpyhuone wc siivousta, wc siivoukset, kylpyhuoneen siivous, kylpyhuoneen pesu
 • Mattojen ulosvienti, matot ulos, mattojen tamppaus, mattopesu
 • mattojen pesupalvelu, mattojen pesu, mattojen pesua
 • Saunanpesu, saunanpesua, saunanpesut, saunanpesuja
 • keittiön siivous
 • Ikkunanpesu, ikkunoidenpesu, ikkunanpesua, ikkunoidenpesua, ikkunanpesut 
 • muuttosiivous muuttosiivoukset, muuttosiivousta, muuttosiivouksia
 • Remonttisiivous ja loppusiivous jne. remonttisiivousta, rakennussiivousta,
 • vapaa-ajan asunnon siivous, vapaa-ajan asuntojen siivoukset, asunnon siivoukset
 • mökkisiivous mökkisiivoukset, mökkisiivouksia, mökkien siivous, mökkien siivoukset
 • siivouslahjakortti, siivouslahjakortit, lahjakortti, lahjakortit, lahjakortteja
 • yms. tämä on vain pelkistetty listaus eli hoidamme kotinne kaikki siivous ja kodinhoito palvelut.

+ Lisäksi kauttamme onnistuu remontti ja rakennustyöt aina pientalojen pystytyksestä, rappauksista, maalauksiin ja wc/kylpyhuone remontteihin, sekä muut remonttityöt, ota yhteyttä ja kysy lisää rakennuspuolestamme.

Teemme aina yksilöllisen siivousohjelman jokaiseen Kotiin, sillä kuten me ihmiset olemme persoonia myös meidän Kotimme tarvitsevat persoonallista huolenpitoa.

Ylläpitosiivous tarkoittaa siivousta, joka tehdään säännöllisesti siivous sopimuksen mukaisesti (vähintään 2 krt/kk). Ensimmäisellä ylläpitosiivous kerralla on usein hyvä tehdä perusteellinen suursiivous, minkä jälkeen puhtauden ylläpito on helppoa ja hoituu tehokkaasti. viikkosiivous, kuukausi siivous, siivous kerran kuukaudessa, siivous joka toinen viikko, ylläpitosipitosiivoukset, ylläpito siivous, ylläpito siivousta, ylläpito siivouksia, ylläpitosiivouksia.

Perussiivous on yksittäinen siivouskerta tai säännöllisesti alle 2 kertaa kuukaudessa toistuva siivous  ja sillä tarkoitetaan yleensä hyvin perusteellista ja kattavaa siivousta käsittäen sovitut siivouskohteet. Perussiivousta, perussiivoukset, kerta siivous, perusteellinen siivous, suursiivous, kylpyhuoneen pesu, suursiivousta, suursiivoukset.

Ikkunoiden pesu ei kuulu perus- tai ylläpitosiivoukseen vaan on erikseen tilattava palvelu. ikkunanpesu, ikkunan pesu, ikkunanpesua, ikkunoiden pesua, ikkunanpesut, ikkunan pesut

Remonttisiivous ja rakennussiivous, Siivouspalvelu SiPa Oy tarjoaa myös remonttisiivoukset ja rakennussiivoukset sekä niiden loppusiivoukset. Kysy lisää myynnistämme. loppusiivous, loppusiivousta, rakennussiivous, rakennussiivousta, remonttisiivousta, remonttisiivoukset.

Sopimussiivous, siivous tehdään asiakkaan kanssa yhdessä kartoitettujen tarpeiden mukaisesti säännöllisin ja ennalta sovituin väliajoin. Asiakas täyttää myyjän kanssa siivousohjelman, joka tarkoin kuvaa siivouskohteet. Asiakas valitsee halutut siivouksen toimet, kuten keittiö, olohuone, makuuhuone jne. sekä huoneissa tehtävät siivoustyöt, kuten lattiat, ovet tms.

Siivous tapahtuu esimerkiksi kerran viikossa (viikko siivous), joka toinen viikko, joka kolmas viikko tai kerran kuukaudessa. Myyjämme arvioi siivoukseen käytettävän ajan siivousohjelman pohjalta.

Siivouslahjakortit, siivouslahjakortti on saajalleen täydellinen lahja, sillä tällöin annat hänelle sekä aikaa tehdä omia asioita, että puhtaan sekä säihkyvän kodin. Siivouslahjakorttien hankinta onnistuu myös yrityksille ja niitä hankitaan usein työntekijöille palkkioksi tai kausilahjoiksi (ovat verovähennys oikeudellisia, sillä hankinnan kohde on yksilöity). Siivouslahjakortti voi sisältää yksittäisen siivouksen tai sen arvo voidaan jakaa useammalle siivous kerralle, kaikki on sovittavissa kanssamme. Mikäli tarvitset useita siivouslahjakortteja, niin myös se onnistuu helposti.

SOITA JA TILAA!

Sipan yhteystiedot löytyvät yhteystiedot välilehdeltä.

kotisiivous Kirkkonummi, kotisiivousta Kirkkonummi, kotisiivoukset Kirkkonummi, kotisiivous Espoo, kotisiivousta Espoo, kotisiivoukset Espoo, kotisiivous Helsinki, kotisiivousta Helsinki, kotisiivous Siuntio, kotisiivousta Siuntio, kotisiivoukset Siuntio, kotisiivouksia Siuntio, kotisiivous Inkoo, kotisiivousta Inkoo, kotisiivoukset Inkoo, kotisiivousta Inkoo, kotisiivous Lohja, kotisiivousta Lohja, kotisiivoukset Lohja, kotisiivouksia Lohja, kotisiivous Karkkila, kotisiivousta Karkkila, kotisiivoukset Karkkila, kotisiivouksia Karkkila.